Gürpınar Belediyesinden 'Kardeşlik Sofrası'

Gürpınar Belediyesi, ramazanın üçüncü "Kardeşlik Sofrası"nı Güzelsu Mahallesi'nde kurdu.



Birlik ve beraberliğe önem veren Gürpınar Belediyesi, daha önce Kırkgeçit ve Elaçmaz mahallelerinde kurduğu "Kardeşlik Sofrası"nı 3.'sünü de Güzelsu Mahallesi'nde düzenledi.

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, iftar öncesi kurulan masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kaymakam Doğramacı, şunları kaydetti:

"İnşallah programlarımız bundan sonra da devam edecek. Önümüzdeki günlerin ve ayların hayırlar getirmesi için dua edelim. Bu ramazan günlerinde ellerimizi semaya kaldırdığımızda boş çevrilmeyeceğine inanıyoruz. Bu nedenle hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz, ilimiz, ülkemiz ve daha da önemlisi bütün dünyanın huzuru, mutluluğu ve müreffehliği için dua edeceğiz ki gelecek günlerimiz hepimiz için hayır olacak."

İftar programında, davetlilere orta oyunu Karagöz ve Hacivat, sihirbazlık gösterileri ile çocuklar için ramazan eğlenceleri sunuldu. Gösteriler çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Programa, Kaymakam Doğramacı’nın eşi Hatice Doğramacı, Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Çakaroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şener Karaboğa, İlçe Müftüsü Alaaddin Hançer, AK Parti İlçe Başkanı Halit Toktaş ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Doğramacı, program sonrası mahalle kahvesine geçerek, teravih saatine kadar vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA