BTSO'dan İftar

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından iftar programı düzenlendi.

Bartın Valisi Nusret Dirim, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, iş adamlarının ülkenin ekonomik anlamda dinamiği olduğunu söyledi.

İş adamları güçlü, cesaretli ve işleri yolunda olduğunda ülkenin de tüm değerlerin iyi bir noktaya geldiğini belirten Dirim, şunları kaydetti:

"İş adamlarımızın moralleri yerinde olduğunda ülkemizin de morali yerine geliyor ve emin bir şekilde geleceğe bakılıyor. İş adamlarımızın sıkıntılarının yakından takip edilmesi ve çözülesi gerekiyor. Bartın olarak bazı sorunlarımız var ama tabi ki çözümlerimiz de var. Organize Sanayi Bölgemizin kısa bir sürede kamulaştırmasını tamamladıktan sonra altyapı projesi ihalesine çıkacağız ve arsa tahsisi aşamasına geleceğiz. Orada bulunmak isteyen iş adamlarımızın şimdiden bu konuyla ilgili fikirlerini Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzle paylaşmalarını istirham ediyorum. Çok fazla arsa olmadığı için talebin de çok olacağını düşünüyoruz. Bu sofrada buluşmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

İftar programına, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, BTSO Başkanı Halil Balık, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı ve iş adamları katıldı.

Kaynak: AA