Milletvekili Adayı Demir'in Seçim Çalışmaları

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yavuz Demir, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Bodrum ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

İlçedeki turistik tesisleri ziyaret eden Demir, burada yaptığı konuşmada, "CHP, AK Parti gelirse Bodrum elden gider safsatasına daha fazla sığınamayacak." dedi.

"Politika yaparak, siyaset üretemeyiz" diyen Demir, "CHP, ilçeler içerisinde en çok oyu aldığı yer Bodrum olmasına rağmen, Bodrum'dan seçilecek yere milletvekili adayı koyamadı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum'u yakından izleyen ve bölgenin ihtiyaçlarını bilen bir siyasetçi olarak, 27. Dönemde Muğla milletvekili listesinde 1. sırayı Bodrum'a verdi. Yerel yönetimlerde yetersiz kalan CHP'li belediyelerin veremediği hizmeti, hükümet ve devlet imkanlarıyla Bodrum ile Muğla ile buluşturmak. Biz yeni dönemde çalışmayan hizmet etmeyi beceremeyen yerel yönetimlerin eksiklerini gerek direk, gerekse de dolaylı olarak Muğla ile buluşturacağız." diye konuştu.

Gümbet koyunda faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi Ömer Faruk Dengiz ise Demir'in adaylığına yönelik, "Bodrumlu olmanız ve birikimleriniz beni de diğer turizmcileri de olumlu etkiledi. Bodrum'da turizm yatırımı olan bizlerin önemli bir ihtiyacı var. Turizm Lisesi ve Turizm Yüksekokulu. Kısacası, nitelikli ara eleman ve yöneticiye ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

Turistik tesisleri kapsayan saha çalışmalarından sonra Turgutreis'teki hayvan barınağını da ziyaret eden Demir, hayvanlara karşı artan kötü davranış ve saldırılara karşı, kanunsal anlamda düzenlemenin seçim sonrasında hızlıca gerçekleştirileceği mesajını da verdi.

Demir'e, seçim çalışmalarında İlçe Başkanı Ömer Özmen ve partililer de eşlik etti.

Kaynak: AA