'Hedefimiz, Güçlü Yönetim, Güçlü Meclis, Güçlü Bir Türkiye'

AK Parti Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk, "Hedefimiz, güçlü yönetim, güçlü Meclis, güçlü bir Türkiye." dedi.

Öztürk, bir restoranda Milletvekili ve adayı Sabri Öztürk, milletvekili adayları Kadir Aydın ve Serdar Demirkan ile basın toplantısı düzenledi.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Öztürk, "Bu seçimin ayrı bir önemi var. Yeni bir sistem kuruyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi fiili olarak uygulamaya geçilecek. Bu değişim, dönüşüm sürecinin güçlü, kalıcı olması lazım. O nedenle bu seçim çok çok önemli. Hedefimiz, güçlü yönetim, güçlü Meclis, güçlü bir Türkiye." diye konuştu.

Giresun halkının daha önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran'da da gereken desteği vereceğine inandığını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Yapacağımız çok iş var. Türkiye'nin gideceği çok yol var. Giresun'un önünde yapılması gereken işler var. Onun için yeniden milletimizin huzurundayız. Giresun insanı bize her zaman sahip çıktı. 24 Haziran'da yine gereken desteği verecektir."

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Sabri Öztürk ise 16 yıllık AK Parti iktidarında Giresun'a önemli hizmetler yapıldığını söyledi.

Öztürk, yöre halkının arzu ettiği tüm yatırımları gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Eğribel Tüneli'nin yapımında artık sona yaklaşıyoruz. Çiftçimize geçen yıl sağlanan destek 225 milyon lira. Her zaman çiftçimizin yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Yine Çotanak Stadımızın da yapımı hızla devam ediyor. Atatürk Stadı'nın alanı ise Millet Bahçesi olacak. Giresun'da 40 bin kişiye istihdam sağladık. Turizmde ciddi destekler sağlandı ve yatırımlar ortaya konuldu. Giresun, tüm alanlarda gereken her hizmeti fazlasıyla almıştır, almaya da devam edecektir."

Giresun'un önüne yeni hedefler koyacaklarını vurgulayan Öztürk, gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA