Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yöneticileri, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini ziyaret etti.

ETSO'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, ETSO Meclis Başkanı Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Yönetim Kurulu üyeleri Recai Kocatürk, Hakan Sedefçi, Kutel Nalçakan, Ahmet Özalp, Selahattin Kaya ve Fikret Çetinkaya, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine ziyarette bulundu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, ziyarette yaptığı konuşmada, ekonomisi tarım ve turizme dayalı olan Edirne'nin, turizm ve ticaret hacmini geliştirebilmek için tüm kurumların el ele vererek ortak çalışması gerektiği inancında olduğunu kaydetti.

Birlik Başkanı Kemal Cingöz de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"İş dünyasının içinden gelen temsilciler olarak hem ilimizin hem de ilimiz iş camiasının sorunlarının bilincindeyiz. Bu sebeple çözüme en yakın nasıl ulaşabileceğimizin farkında olup çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütmekteyiz. Dolayısıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile mevcut olan iş birliğini geliştirerek çalışmak bizleri son derece memnun edecektir."

- Seçimlerde ücretsiz servis hizmeti

Edirne Belediyesince 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde sağlık durumu oy kullanmaya gitmeye engel teşkil eden vatandaşlar için ücretsiz ulaşım desteği verileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Edirne Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık ekipleri, Alo 188 hattını arayarak hizmet talep eden vatandaşları sedye ya da tekerlekli sandalye ile evlerinden alarak, belediyeye ait 2 hasta nakil ambulansı ve 3 binek araçla oy kullanacakları sandıklara ulaştıracak.

Edirne'de yaşayan ve sağlık durumundan dolayı oy kullanmaya gidemeyecek vatandaşların 24 Haziran Pazar günü 08.00-17.00 saatlerinde Alo 188'i arayarak bu konuda yardım talep edebilecek.

Kaynak: AA