AK Parti Antalya Milletvekili Adayları, İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Antalya milletvekili adayları, ilçelerde seçmenle buluşup destek istedi.

Parti teşkilatından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Atay Uslu, Kumluca ilçesinde Merkez, Beykonak ve Mavikent toptancı hallerini ziyaret ederek, tüccar ve komisyoncularla görüştü.

Kumluca Sanayi Sitesi ile Meydan Mahallesi'nde de esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Uslu, Hacıveliler Mahallesi'ne de ziyarette bulunarak, doludan dolayı zarar gören bahçe ve seralarda incelemeler yaptı.

Uslu, geçen cumartesi günü meydana gelen dolu ve fırtınanın ardından oluşan hasarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerekenin yapılması konusunda ilgililere talimat verdiğini bildirdi.

- Aydın, Manavgat ve Side esnafıyla buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı İbrahim Aydın da Manavgat ve Side ilçelerinde esnafı ziyareti yaptı.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin gücünü milletten aldığına işaret eden Aydın, şunları söyledi:

"Seçim çalışmalarının artık sonuna geliyoruz. 24 Haziran millet iradesinin sandıkta tecelli edeceği tarihtir. Sayın Cumhurbaşkanımız 'Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.' diyen bir lider olarak milletimize duyduğu saygıyı her fırsatta dile getirmiştir. Bu sözünün de gereğini yaparak ülkemizi hizmet ve projelerle taçlandırmıştır. Türkiye 16 yıllık AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmet ve projeleri artık bir üst seviyeye taşımalıdır. Teknolojik atılımların, sanayideki gelişmelerin, ekonomik istikrarın sürmesi için milletimizin desteği önemlidir."

- "AK Parti esnafa her zaman önem vermiştir"

AK Parti Antalya milletvekili adayı Kemal Çelik de Akdeniz Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Çelik, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile Akdeniz Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Öztürk'ün de hazır bulunduğu ziyarette, şöyle konuştu:

"AK Parti esnaf ve sanatkara her zaman önem veren ve onların yanında yer alan bir parti olmuştur. Bunun en önemli göstergesi esnafın beklenti ve taleplerini en üst düzeyde görüşmek amacıyla Esnaf ve Sanatkarlar Şurası'nın toplanmasıdır. Bu şuradan çıkan kararlar hızla eyleme dönüştürülmüş esnaf ve sanatkarımıza birçok alanda yeni destek mekanizmaları geliştirilmiştir."

Yapılacak seçimlerinin önemine işaret eden Çelik, daha güçlü bir Türkiye'nin inşa edilmesi için Cumhur İttifakı'na destek verilmesini istedi.

Kaynak: AA