Seyhan Belediyesinden Turizme Destek

Seyhan Belediyesi, yaz aylarında nüfusu artan Karataş, Karaisalı ve Pozantı ilçelerinde artan temizlik hizmeti ihtiyacının karşılanabilmesi için bu ilçelere birer çöp kamyonu tahsis etti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaz aylarında nüfusları artan Karataş, Karaisalı ve Pozantı ilçelerine birer çöp kamyonu desteğinde bulunduklarını bildirildi.

Karalar., yaptığı yazılı açıklamada sadece ilçelerine değil ihtiyaç duyulan her yere hizmet götürmeye çalıştıklarını belirtti.

Adana'da denize kıyısı olan ve yaylası olan ilçelerin yaz aylarında nüfusunun artığına işaret eden Karalar, şöyle devam etti:

"Yaz aylarında Adana şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarımız sıcak hava nedeniyle ya Karataş gibi deniz kenarına ya da Pozantı ve Karaisalı gibi yaylara gider. Böyle olunca oralardaki belediyelerimiz hizmet yapmakta güçlük çeker çünkü gerçek nüfusu ile yaz aylarında oluşan nüfus arasında kat ve kat fark vardır. Bu nedenle bizde o ilçe belediyelerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yılda Karataş, Karaisalı ve Pozantı’ya birer çöp kamyonu gönderiyoruz."

Kaynak: AA