'AK Parti İktidarıyla Türkiye'ye Huzur Geldi'

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, AK Parti iktidarıyla Türkiye'ye huzur geldiğini, Türkiye'de hemen hemen her alanda köklü değişimler yaşandığını belirtti.

Bekle, yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında Buca'da Göksu, Yeşilbağlar ve Fırat mahalle temsilcilikleri ile Selçuk ilçesinde partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ettiğini, vatandaş ve esnafla sohbet ettiğini, Torbalı ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla buluştuğunu, Konak ilçesindeki Ege Mahallesi'nde de esnaf ve vatandaşlarla görüştüğünü kaydetti.

AK Parti iktidarıyla Türkiye'ye huzur geldiğini ifade eden Bekle, "Ülkemizde hemen hemen her alanda köklü değişimler yaşandı. Bu dönüşümün mimarı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz. Bu dönüşümün devam etmesi için her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın arkasında olacağız. 25 Haziran'da daha güçlü bir Türkiye'ye uyanmak için desteklerinize talibiz. Sandıklar bizlerin namusudur. Başta ilçe başkanlarımız olmak üzere 24 Haziran'da tüm teşkilatımızın sandıklara sahip çıkacağına adım gibi eminim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA