Milletvekili Aydemir Açıklaması 'Bir Ölür Bin Diriliriz'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Türkiye, 28 şubatta inanç zulmünü sona erdiren, 15 Temmuzda milli iradenin lideri olarak vesayetçi hainleri zillete mahkum eden AK önderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde terör sorununu da temelinden çözecek, birlik ve beraberliğimize göz diken rabia düşmanları ebediyen tarihten silinecektir” dedi.

Milletvekili Aydemir Açıklaması 'Bir Ölür Bin Diriliriz'
AK Davanın Türkiye için ufuk çizgisi olduğu, milli ve manevi değerlerin ihyası ve korunması konusunda AK dönemle birlikte bir milat oluşturulduğuna vurgu yapan Milletvekili Aydemir, “Başı örtülü kardeşlerimizin eğitim haklarını engelleyen, inanç sahiplerine kamuyu kapatan 28 Şubatçı zalimleri lanet çukuruna defeden AK dava milli iradenin gücü olarak, Cumhur ittifakıyla bu milletin azami ve asgari müştereklerine ihanet eden, milletin birliği, vatanın bütünlüğü devletin dirliğine saldıran hainleri de ilelebet zillete gömecektir” kaydını düştü.

“Biz milletçe mukaddesatımız uğrunda bir ölür, mukaddesatımızın gücüyle bin diriliriz” diyen Milletvekili Aydemir, “Şehidimiz Yunus Çelebi’nin ufkunda, onun izindeyiz. Acımızı yüreğimize gömüyor, şühedamızın mübarek kanını yerde koymayacağımıza ahdediyoruz. Aziz milletimize ve değerlerine kefen biçmeye kalkışan ihanet odaklarını, bölücüleri, ezelde verdiğimiz kardeşlik sözüne sırt dönenleri bir kez daha lanetliyor, şehidimize rahmet niyaz ediyoruz. Kabri nur, mekanı cennettir inşallah” dedi.

Kaynak: İHA