Kocaeli'den Kısa Kısa

Karamürsel ilçesinde sıcak hava ve nemden bunalanlar sahillerde serinlemeye çalıştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Karamürsel’e çevre il ve ilçelerden gelen tatilciler sahilde yoğunluk oluşturdu.

Doğal güzelliklere, mavi bayraklı plaja sahip Karamürsel’de, yerli ve yabancı turistler daha çok Altınkemer Plajı’na akın etti.

Tatilcilerin kimi güneşlenip yüzmeyi kimi de balık tutmayı ya da sahildeki çay bahçelerinde vakit geçirmeyi tercih etti.

Karamürsel'de deniz suyu sıcaklığı 23, hava sıcaklığı ise 33 derece olarak ölçüldü.

- Karamürsel ve Körfez protokolü bayramlaştı

Karamürsel ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda ilçe protokolü bayramlaştı.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberliğin arttığı, millet olma duygusunun en üst düzeyde yaşandığı günler olduğunu belirterek, bu bayramda da büyüklerin, eş, dost ve akrabaların unutulmaması, bayramın birlik ve beraberlik içerisinde idrak edilmesini arzu ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da bayramın Türkiye’ye ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Bayramlaşmaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile AK Parti Kocaeli milletvekili adayı Emine Zeybek katıldı.

Bu arada protokol, bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, Karamürsel Devlet Hastanesi, polis kontrol noktası ve Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

Körfez ilçesinde de kaymakamlık ile belediye taradından bayramlaşma programı düzenlendi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'ndeki programa, protokol ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA