İş İnsanları Ve STK Temsilcileri Bir Araya Geldi

Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) tarafından düzenlenen programda gurbetteki Havzalı iş insanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

Özel bir tesiste düzenlenen programda konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçenin sürekli göç verdiğini, aldıkları önlemlerle bu duruma son vermek istediklerini söyledi.

İlçede istihdama yönelik yatırımların önünü açtıklarını vurgulayan İkiz, "Havza'da dev bir termal tatil merkezinin temeli atıldı. Yine Havza OSB'de iki firma tarafından iki büyük yatırımın temeli kısa sürede atılacak. Bunların hepsi tamamlandığında istihdam ve göç sorunu olmayan, ekonomisi güçlü bir ilçe olacağız." dedi.

İkiz, HASİAD'ın kuruluşunun sevindirici olduğunu belirterek gurbetteki Havzalıları ilçelerine destek olmaya davet etti.

HASİAD Genel Başkanı Fikret Bıyık ise amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak Havza'ya değer katmak olduğunu vurguladı.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar da yapılan çalışmaların Havza için olduğunu belirterek ilçenin kalkınması için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise oluşan birlik ve beraberlik ortamından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Havza artık hedefine giden bir ok halinde yoluna devam etmekte." dedi.

MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da ilçenin kalkınmak için ihtiyaç duyulan teşviklerden yararlanması için çalışacaklarını ifade etti.

Programa, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Konuşmaların ardından programa katılanlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: AA