'Bu Ülkede Bir İmar Ve İnşa Ekibi Var Bir De Yıkım Ekibi Var'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül:'Biz MHP ile Cumhur İttifakı kurduk. Bizim MHP ile tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet gibi değerlerimiz var. Bu ülkede bir imar ve inşa ekibi var bir de yıkım ekibi var'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Akgül, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla bayramda da kentte yürüttüğü seçim çalışmaları dolayısıyla köy ziyaretlerini sürdürdü.

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Akgül, 24 Haziran seçimlerinin ülke için önemine dikkati çekti.

MHP ile kurulan Cumhur İttifakı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akgül, şunları söyledi:

"Biz MHP ile Cumhur İttifakı kurduk. Bizim MHP ile tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet gibi değerlerimiz var. Bu ülkede bir imar ve inşa ekibi var bir de yıkım ekibi var. Karşı tarafta da farklı bir ittifak kuruldu. Siyasi ve dünya görüşleri, yaşam tarzları birbirinden çok çok farklı partiler bir araya geldiler. Bunlar iki konuda uzlaştılar: Birisi Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığından indirmek. Diğeri ise son 15 yılda AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu büyük projeleri durdurmak. Bu partiler bir konuda daha uzlaştılar. 6-7 ekim olaylarında Kürt vatandaşlarımızı sokağa döküp 53 vatandaşımızın ölümüne sebep olan, Yasin Börü kardeşimizin katledilmesine sebep olan Selahattin Demirtaş'ın affedilmesi konusunda uzlaştılar. Bu ülkede bir imar ve inşa ekibi var bir de yıkım ekibi var."
Kaynak: AA