Ordu'da Sıcak Asfalt Çalışması

Ordu'da sıcak asfalt çalışması yapılan Zübeyde Hanım Caddesi modern görünüme kavuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ilin her köşesinde değişim ve dönüşümün devam ettiğini ifade etti.

Altyapısını yeniledikleri Zübeyde Hanım Caddesi'nde 1,5 kilometrelik alanı sıcak asfalt konforuyla buluşturduklarını aktaran Başkan Yılmaz, çalışmanın hemşehrilerine hayırlı olmasını diledi.

Altyapı çalışmaları baştan aşağı yenilenen Zübeyde Hanım Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"Süleyman Felek'te yayalaştırma projemiz kapsamında ortaya çıkan modern görünüm, caddemizin devamı olan Zübeyde Hanım Caddesi'nde de eş değer bir çalışma yapmamıza vesile oldu. İki caddeyi bir bütün halinde düşünerek 1,5 kilometrelik alanda konforlu bir ulaşım imkanı sağladık. Altyapının yenilendiği Ada Fırını ve Devlet Hastanesi sapağı arasında kalan alanı sıcak asfalt konforuyla buluşturduk. Yenilenen altyapısı ve yapılan sıcak asfalt çalışmalarının ardından baştan aşağı değiştireceğimiz kaldırımıyla Zübeyde Hanım Caddemiz çok güzel olacak."

Büyükşehir Belediyesinin Ordu'nun her köşesinde model olacak yol yatırımlarına imza attığına dikkat çeken Yılmaz, "Altınordu ilçemizde modern yolların inşasını bu yıl da sürdüreceğiz. İlçemize bu zamana kadar 85 milyon liralık yatırım yaparak 253 kilometre yolu asfalta kavuşturduk. Bu yıl da 25 milyon lira daha yatırım gerçekleştirerek 169 kilometre yolu asfalt konforuyla buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA