Aydın AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Efeler ilçesinde bir restoranda düzenlenen bayramlaşma programında, AK Parti milletvekilleri, milletvekili adayları ve AK Partili vatandaşlar bir araya geldi.

AK Parti Aydın milletvekili adayı Rıza Posacı ise programa, davul zurna eşliğinde traktörle geldi.

Vatandaşların bayramını kutlayan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, ikinci bayramı 24 Haziran akşamı yaşayacaklarını söyledi.

24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin asrın seçimi olacağını ifade eden Özmen, "24 Haziran akşamı sandıktan çıkacak netice, sadece bu ülkenin değil, bu coğrafyanın hatta insanlığın önümüzdeki 100 yıllık kaderini tayin edecek bir sonuç olacak. Bu seçimin ne şakası ne de telafisi var." dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise 24 Haziran'da bir bayram daha yaşayarak güzel başlangıçlara devam edileceğini belirtti.

24 Haziran'ın tarihi bir gün olduğunu vurgulayan Savaş, "HDP, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi hepsi birlikte güç birliği oluşturmuş, sürekli Recep Tayyip Erdoğan'la uğraşıyorlar. Tek hedefleri liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la uğraşıp onu iktidardan uzaklaştırmak. Tek hedefleri bu. Başka hedefleri, başka gündemleri başka projeleri yok. Ama bilmedikleri bir şey var. Bu millet her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. 24 Haziran'da da çıkacak. Vakit yatırımlara devam etme, kendi otomobilini üretme, kendi insansız hava aracını, uçak gemisini yapma vakti." ifadelerini kullandı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise ilk turda Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kazanacağını, AK Parti'nin de mecliste çoğunluğu alacağını söyledi.

Programa, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katıldı.

Kaynak: AA