AK Parti Muğla İl Başkanlığında Bayramlaşma

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete: 'Terörün en büyük tehditi AK Parti'dir. Çünkü biliyorlar ki AK Parti devam ettikçe onların yaşama ihtimalleri azalıyor. Terör belasını bu ülkeden defedeceğiz inşallah sonları yaklaştı.'

AK Parti Muğla İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal, dönem milletvekili adayları ile partililer katıldı.

İl Başkanı Mete, törende yaptığı konuşmada, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AKPartililere yönelik saldırıyı kınadı.

Terör örgütü tarafından esnaf ziyareti yapan partililere kalleşçe saldırı yapıldığını belirten Mete, "Bu saldırıyı lanetliyoruz. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Terörün en büyük tehditi AK Parti’dir. Çünkü biliyorlar ki AK Parti devam ettikçe onların yaşama ihtimalleri azalıyor. Terör belasını bu ülkeden defedeceğiz inşallah sonları yaklaştı." dedi.

Mete, seçime çok az bir süre kaldığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız karşı tarafta ne kadar insanvarsa hepsini bir arada toplamayı başarabilen de bir lider. HDP’yi aralarına almamış gibigörünüyorlar ama HDP’ye her evden de bir oy istiyor CHP lideri Kılıçdaroğlu. Ancak milletimizbunlara 24 Haziran'da cevabını gereken şekilde verecektir diyorum. Ramazan Bayramınınvatanımıza, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından AK Parti Muğla İl Teşkilatı partililerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.
Kaynak: AA