Safranbolu Bayrama Hazır

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer: 'Gelecek olan misafirlerimize Safranbolu'da birkaç gün kalmalarını tavsiye ediyorum çünkü Safranbolu sadece tarihi evleriyle değil, kanyonları, cam terası, Bulak Mencilis Mağarası ve muhteşem doğasıyla tam bir cennet'.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu'nun Ramazan Bayramı'na her yönüyle hazır olduğunu belirterek, tarihi ilçeye gelecek misafirlere, Safranbolu'nun güzelliklerini tam anlamıyla görebilmek için birkaç gün kalmalarını tavsiyesinde bulundu.

Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Safranbolu olarak Ramazan Bayramı'na hazır olduklarını ifade etti.

Ramazan Bayramı'nın hem ilçe halkınca hem de gelecek misafirlerce en güzel şekilde geçirilmesi için her türlü tedbirin alındığını dile getiren Ürkmezer, belediye fen işleri, şantiye, zabıta, beyaz masa, temizlik işleri müdürlüklerinin görev başında olduğunu aktardı.

Ürkmezer, Ramazan Bayramı döneminde herkesi tarihi ve doğal pek çok güzelliğe sahip Safranbolu'ya beklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Gelecek olan misafirlerimize Safranbolu'da birkaç gün kalmalarını tavsiye ediyorum çünkü Safranbolu sadece tarihi evleriyle değil, kanyonları, cam terası, Bulak Mencilis Mağarası ve muhteşem doğasıyla tam bir cennet. Yine Safranbolumuz korumacılıktaki başarısıyla da dikkat çekiyor. İnsanlar gelsinler kültürü kadar korumacılığıyla da ön planda olan Safranbolu'yu mutlaka görsünler."

Ürkmezer, bu arada bayramın birinici ve ikinci günü Karabük-Safranbolu arasında hizmet veren halk otobüslerin ücretsiz olacağını bildirdi.
Kaynak: AA