Merzifon'da Bayram Tedbirleri

Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Ali Gökce, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde bayram öncesi ve bayramda çıkabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlem aldıklarını söyledi.



Gökce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havalimanı, otobüs terminali, alışveriş yerleri, önemli nokta ve kavşaklar ile diğer illere bağlantı sağlayan karayollarında tüm asayiş ve trafik tedbirlerinin alındığını belirtti.

Halkın yoğun bulunduğu alışveriş yerleri ve buna benzer bölgelerde yankesicilik, dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı emniyet ekiplerinin önlemlerini aldığını vurgulayan Gökce, şunları kaydetti:

"İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bayram öncesi ve sonrası alınacak güvenlik önlemleri ile vatandaşlarımızın yoğun ve kalabalık olduğu bölgelerde, devriye ekipleri ile oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı anında müdahale ederek Merzifon halkının huzur içerisinde bir bayram geçirsini hedeflemiştir. Tüm personelimiz olumsuzluklar karşısında gerekli önlemleri almak için 24 saat esasına göre büyük bir özveri ile görevlerinin başında olacaklardır."

Gökce, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk karşısında polis imdat hattını ulaşabileceklerini aktardı.

Kaynak: AA