Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Destek

AK Parti Mardin Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için bağışta bulundu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, Artuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Mavidemir, Artuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çaltekin ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan çok sayıda partili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için Ziraat Bankası merkez şubesine giderek ilgili hesaba bağış yaptı.

İl Başkanı Eri, gazetecilere yaptığı açıklamada, genci, kadınıyla AK Partili kadroların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçileri olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanına desteklerini göstermek amacıyla bir araya geldiklerini anlatan Eri, "Mardinli vatandaşlarımızla hep beraber yürüttüğümüz desteklerle Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşunun arkasında olarak davamıza sahip çıkıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemiz için bizler için 2002’den beri her şeyini ortaya koyarak mücadele veriyor. Bizler yaptığımız bu çalışmayla, bir nebze de olsa Sayın Cumhurbaşkanımızın davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA