AK Parti Adayları Seçmenlerden Destek İstedi

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Ceyda Bölünmez Çankırı, Bilal Doğan ve Emre Cemil Ayvalı, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle seçmenle buluşup destek istedi.

TBMM'de geride kalan 26. dönemde Mardin milletvekili ve TBMM İdare Amiri olarak görev yapan Çankırı, seçim çalışmalarını Karabağlar ilçesinde sürdürdü.

Kavacık Mahallesi'nde kahvehane ziyaretiyle mahalle sakinleriyle bir araya gelen Çankırı, Kavacık Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınlarla üretim projeleri üzerine konuştu.

Çankırı, Mardin’de başlattığı Topraktan Tabağa Projesi'ni anlatarak, Mardin'de ilk hasatı önceki günlerde yaptıkları projeyi İzmir’de de hayata geçireceklerini söyledi.

İzmir'in sorunlarını yakından takip ettiğini dile getiren Çankırı, kentte uyuşturucu bağımlılığının yüksek seviyelerde olduğunu ve bu sorunun çözümü için önemli adımlar atacaklarını ifade etti.

Çankırı, Karabağlar'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde de Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı ve burada kendisine hediye edilen Bozyakaspor formasını giydi.

- Doğan ve Ayvalı Balkan göçmenleriyle buluştu

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adaylarından Bilal Doğan ve Emre Cemil Ayvalı, Balkan dernekleri temsilicileriyle ile bir araya geldi.

Doğan, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerinin yalnız Türkiye için değil, Balkan coğrafyasında yaşayan soydaşlar ve İslam alemi için de çok önemli olduğunu belirterek, Türkiye'nin Balkan Türklüğünün ve Müslümanlığının da teminatı olduğunu söyledi.

Ayvalı ise kendisinin de Balkan göçmeni olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Ben sizden birisiyim, sizin sorununuz neyse benim sorunum da odur. Şayet seçilirsem istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz, derdinizi anlatabileceğiniz bir çözüm noktası olmaya çalışacağım. Balkanları temsil eden bir milletvekili olacağım, bu yüzden özellikle sizin desteklerinizi bekliyorum."

Kaynak: AA