Kelesli Esnaflar İftarda Buluştu

Bursa’nın Keles ilçesinde esnaflar ve aileleri düzenlenen iftarda biraraya geldi.

Kelesli Esnaflar İftarda Buluştu
Keles Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Özcan Yeni, ramazan ayı münasebetiyle ilçe esnafına aileleriyle birlikte iftar programı düzenleyerek onlarla bir araya geldi.

Başkan Yeni, geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceklerini belirterek, "Yarınlarımız daha da güzel olacak ve hep beraber ilerleyeceğiz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Elim bir trafik kazasında esnaf kardeşimiz Rasim Atan’ı kaybettik. Ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Ayrıca ilçe esnafının ufkunu açmak için Bolu gezisi düzenleyen Belediye Başkanımız Mehmet Teke’ye de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftarda konuşan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke de, ilçeyi turizmle geliştirmeye çalıştıklarını kaydederek, "İlçe esnafımızla güzel çalışmalar organizasyonlar yapıyoruz. Onların ufkunun açılması için çeşitli geziler düzenliyoruz. Örnek projeleri yerinde inceliyoruz. Bu gezilerimiz devam edecek. Yakın gelecekte Keles turizmden hak ettiği payı alacak. İlçemiz ekonomisi canlanacak esnafımızın işleri çok daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA