Asırlık Su Sorununun Çözümüne Asırlık Saatle Teşekkür Ettiler

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı kırsal yerleşimlerden Susuzşahap'ın, mahallenin adına da yansıyan asırlık içme suyu sorunu, Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan yatırımla çözüldü. Mahalle halkı, asırlık sorunlarının çözümüne, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e 97 yıllık köstekli saat hediye ederek teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Susuzşahap Mahallesi İçme Suyu Projesi, düzenlenen törenle hizmete alındı.

Türel, köyde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Susuzşahap'a çok önem verdiklerini, bu projenin de en çok övündükleri projelerden biri olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'ya olan özel ilgisi, Başbakan, bakanlar ve Antalya milletvekillerinin destekleriyle yatırımları gerçekleştirdiklerini ifade eden Türel, "Susuzşahap'ın adı susuz ama ne mutlu ki artık suyu getirmek nasip oldu." dedi.

Türel, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne de değinerek, 24 Haziran'ın Türkiye'nin yeni bir kalkınma hamlesine geçeceği, önemli bir viraj olduğunu söyledi.

Törende, Susuzşahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, asırlık su sorunlarını çözüme kavuşturduğu için Türel'e mahalle adına 97 yıllık köstekli saat ile cepken hediye etti.

Ulaş, Türel'e mahallelerine hizmetleri için teşekkür ederek, "100 senelik Susuzşahap'ın su sorununu çözen Menderes Türel'e minnetimizi 97 senelik köstekli saatle ancak gösterebilirdik." dedi.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, AK Parti Akseki İlçe Başkanı Veysel Demir, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ile çevre mahalle muhtarları da katıldı.

Kaynak: AA