AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik Açıklaması

'Türkiye'nin inşasında 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz'.

AK Parti İçel İl Başkanı Cesim Ercik, "24 Haziran'da inşallah halkımızın teveccühüyle büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Ercik, yazılı açıklamasında, AK Parti hükumetlerinin kurulduğu yıldan bugüne, hizmet odaklı çalışmalar yürütüldüğü değerlendirmesinde bulundu.

İçel'e hizmet etme anlayışla hareket ettiklerini aktaran Ercik, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Ercik, 24 Haziran'da ülkenin kaderinin oylanacağı bir seçime gittiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri Türkiye'nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin ve milletimizin büyük ideallerinin temsilcisi olduk. Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdiye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyeceğiz.

24 Haziran'da inşallah halkımızın teveccühüyle büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz. 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dava arkadaşlarımızla birlikte milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz."
Kaynak: AA