Vahit Kiler Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Bitlis milletvekili adayı Vahit Kiler, gençlerle bir araya geldi.

Bitlis Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gençlerle buluşan Kiler, AK Parti döneminde kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bitlis'in AK Parti ile hizmete kavuştuğunu dile getiren Kiler, şunları söyledi:

"AK Parti dönemine kadar 58 hükümet geldi ancak hiçbiri doğuya bir yatırım yapmadı. 2002 yılına kadar hiçbir hükümet derin devletin talimatıyla buraya yatırım yapmadı. Bununla ilgili elimizde çok sayıda evrak var. 2004 yılında komisyon kurduk. Komisyon çalışmasıyla arşivlere girdik. Aynı zamanda 54 ülkede de araştırma yaptık, rapor hazırladık. O raporda gördük ki yılarca buradaki gençlerimize, insanlarımıza hizmet etmeyerek hastane ve okul yapmayarak, doktor göndermeyerek bir zihniyet asileştirilmiş, devletine isyan ettirilmiş. Buradaki gençler isyan etsin ve asi olsun diye hizmet getirmediler. Doktor olmadığı için Van, Muş, Batman ve Diyarbakır yolunda ölen çok sayıda insan var. Hastane yok diye binlerce insanımızı kaybettik. Gençleri ve insanları kandırdılar, dağlara çıkardılar."

Kiler, bununla birlikte 24 Haziran'da yapılacak seçimin, okul, yol, hastane ve benzeri hizmetlerden çok ötede önem taşıdığını ifade etti.

Kaynak: AA