Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Valisi Merhmet Ceylan, ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Ceylan, mesajında bayramların kardeşlik duygularının ve beraberlik duygularının pekiştiği günler olduğunu belirtti.

Bayramda yapılacak ziyaretlerin gönülleri birleştireceğini ifade eden Ceylan şunları kaydetti:

"Ramazan bayramında, anne ve babalarımıza, büyüklerimize, yakınlarımıza, komşularımıza, devletimizin koruması altındaki çocuklarımıza ve yaşlılarımıza, aziz şehitlerimizin yakınlarına ve kahraman gazilerimize yapacağımız her ziyaret gönüllerimizi birleştirecek bayrama ayrı bir anlam katacaktır. Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün hemşehrilerimden trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını rica ediyorum. Bu duygularla, yüce milletimizin ve tüm İslam aleminin ramazan bayramını tebrik ediyor, bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

- Albayrak, Şarköy'de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Albayrak'ın Güzelköy, Hoşköy ve Gaziköy mahallelerinde yapımı devam eden alt ve üst yol çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.

Burada vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyen Albayrak, sorunların en kısa zamanda çözüleceğini kaydetti.

Kaynak: AA