Sekapark'ta Yaz Etkinlikleri Devam Ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta düzenlenen yaz etkinliklerinde çocuklara, günün anısına uçurtma hediye edildi.

Sekapark'ta Yaz Etkinlikleri Devam Ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelililer’in uğrak yeri olan Sekapark’ta yaz etkinliklerine devam ediyor. Her hafta düzenlenen farklı etkinliklere katılan çocuklar, bu hafta sonu da perküsyon çalarak ritim tutmayı öğrendiler. Yaz etkinlikleri eğlencesinde Hacivat-Karagöz, palyaço, sokak oyunları, yüz boyama, balon atölyesi gibi birçok alanın yanı sıra çocuklara uçurtma dağıtıldı. Sekapark yaz etkinliklerinde ayrıca dondurma ve patlamış mısır ikramı da yapılıyor.

Eğitmenler eşliğinde ritim dersi alan çocuklar, davul çalmanın heyecanını yaşadılar. Birlikte davul çalan çocuklar, farklı yaş gruplarındaki arkadaşları ile performanslarını yarıştırdılar. Sahnede performanslarını sergileyen çocuklara, ailelerine ve etkinliği izleyenler de şarkı ve marşlarla eşlik ettiler.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, Cumartesi ve Pazar günleri, saat 20.00 ile 23.30 saatleri arasında yapılıyor. Ramazan ayı olması nedeniyle iftar için Sekapark’a gelen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleriyle eğlenceli vakit geçiriyor.

Etkinlikler Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.
Kaynak: İHA