Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan, Muş'ta

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Muş'ta Memur-Sen tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Muş'ta Memur-Sen tarafından kentteki bir konferans salonunda düzenlenen iftar programına katılan Çağlayan, burada yaptığı konuşmada, milletin istikrar istediğini söyledi.

Milletin 24 Haziran'da AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en güçlü şekilde destekleyeceğini belirten Çağlayan, "Güçlü meclis, güçlü başkan, güçlü parlamento ve güçlü hükümeti oluşturacak Allah'ın izniyle. 24 Haziran seçimleri sadece gidip sandığa oy vereceğiniz seçim değil. Ya 16 yıldaki kazanımlarımız artarak devam ettireceğiz, bunu en iyi bilen, en iyi hisseden Memur-Sen üyeleridir ya da Türkiye'yi yeniden karanlığa götüreceğiz." dedi.

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya da sendikalarının iyilik ve kardeşlik hareketi olduğunu ifade etti.

Kaya, şöyle konuştu:

"O bakımdan mutlaka iyilik adına, doğruluk adına, hak adına, hukuk adına gereğini yapmak zorundadır. O bakımdan bugün iftar sofrasında bir aradayız. Ama o yıllara büyük başarılar, büyük zaferler sığdırdık. Bu örgütlülüğümüzle, bu birlikteliğimizle, bu kardeşlik ruhumuzla birliğimizi, dirliğimizi muhafaza ederek, yeni kazanımlara, yeni zaferlere inşallah hep birlikte imza atacağız. Biz buraya gökten zembille gelmedik. Tabiri caiz ise iğne ile kuyu kaza kaza buralara geldik."

Kaynak: AA