Berdan Mardini Bitlis'te Konser Verdi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, Berdan Mardini konser verdi.

Bitlis Belediyesince, sosyal belediyecilik anlayışıyla başlatılan ramazan etkinlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Konserde konuşan Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, vadideki güzel şehir Bitlis'te konser verdiği için Mardini'ye teşekkür etti.

Vali Ustaoğlu, "Her yeri tarih kokan adeta açık hava müzesi olan şehrimize hoş geldiniz. Bitlis Belediyesi olarak ramazan ayını dolu dolu olarak geçirmek istedik. Rahmet ayında birlik, kardeşlik ve dayanışma adına bu meydanlar adeta cıvıl cıvıl. Kentimizin tüm mahallelerinden vatandaşlarımız buraya gelmiş. Bu tarihi Gökmeydanı coşturuyorlar. Kentimizi bu akşam ekranlara taşıyan TRT ailesine, bu coşkuyu yaşatan saz ve söz üstatları ile sanatçılara çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ardından Mardini'nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Konsere, AK Parti Bitlis milletvekili ikinci sıra adayı Vahit Kiler, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA