Süleymanpaşa İlçesindeki Çalışmalar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Süleymanpaşa İlçesindeki Çalışmalar İncelendi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İlk olarak Aydoğdu Mahallesi’nde Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen parke taşı çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Çalışmaların aralıksız bir şekilde yürütüldüğünü belirten Başkan Albayrak, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Aydoğdu Mahallesi’nin ardından Perşembe pazarının kurulduğu Ruşen Güneş Caddesi’nde sürdürülen altyapı çalışmalarını inceleyen Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğine dikkat çekerek vatandaşlara sabır ve hoşgörüleri dolayısıyla teşekkür etti.

"Tekirdağ’ın geleceğini inşa ediyoruz"

Daha sonra Kumbağ Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Çalışmalardaki son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak, personele iyi çalışmalar diledi.

Kumbağ Sahili’nde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından devam eden sahil yolu çalışmalarını da incelen Başkan Albayrak, "Tüm Tekirdağ’da altyapı ve üstyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe belediyemizle birlikte Tekirdağ’ın geleceğine yatırım yapıyoruz, geleceğini inşa ediyoruz. 4 yıllık görev süremiz boyunca Tekirdağ’da güzel hizmetler gerçekleştirdik. Devam eden çalışmalarımız tamamlandığında Tekirdağ daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Büyükşehirin ikinci ve üçüncü dönemlerinde Tekirdağ’ı, Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Vatandaşlarımıza çalışmalar esnasında bizlere gösterdikleri sabır ve hoşgörü dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA