Büyükşehir Belediyesinin Erikçe Yaz Kampları Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini iyi değerlendirmesi ve sağlıklı gelişimleri için Erikçe'de yaz kampları düzenliyor.

Çevreyle uyumlu, kendine güvenen, mutlu, toplumsal barışa katkı sağlayan, strateji kurabilen ve düşünceyle uygulamayı aynı anda yapabilen çocukların yetişmesini hedefleyen etkinliklerde, değerlendirme eğitimleri, geleneksel çocuk oyunları, drama çalışmaları gibi eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişim içerikli eğitsel oyunlar ve gezilerle çocuklar, keyifli bir yaz tatili geçirecek.

25 Haziran-5 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek kamplara 9-14 yaş gruplarındaki çocuklar başvurabilecek. Pazartesi, salı, çarşamba ve cuma, cumartesi, pazar günleri uygulanacak olan kamplarda, kamp içi ve kamp dışı sportif ve kültürel etkinlikler gerçekleştirecek.

Belediye yetkilileri kampa katılacak çocukların velileri için şu uyarılarda bulundu:

"Epilepsi, çölyak, laktoz intoleransı gibi hastalığı olan katılımcıların bu rahatsızlıkları kamp müdürlüğüne bildirmeleri gerekiyor. Bunun için kendi gereksinimlerini karşılamakla yükümlüdürler. Katılımcılar, diş fırçasısı, havlu gibi kişisel bakım malzemelerini ve kimliklerinin fotokopilerini yanlarında getirecek. Kimlik fotokopisi yanında bulunmayan katılımcılar kampa kabul edilmeyecek. Veliler çocuklarını önceden SMS ile belirtilen noktada ve saatte hazır bulundurmak zorundalar."

Kamp için başvurular, www.gaziantep.com.tr adresinden yapılabilecek.

Kaynak: AA