Başkan Karaosmanoğlu, Vatandaşlarla Tramvayda Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tramvay ile yolculuk edip, otogar esnafına bereketli işler diledi.

Başkan Karaosmanoğlu, Vatandaşlarla Tramvayda Bir Araya Geldi
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle ve beğenisiyle kullandığı Akçaray ile yolculuk etti. İzmit Şehirler Arası Otobüs Terminali esnafıyla da bir araya gelen ve bereketli işler dileyen Karaosmanoğlu, tramvay yolculuğu boyunca yolcularla sohbet ederek hizmetleri nasıl bulduklarını sordu. Hizmetler için teşekkür eden vatandaşlara daha güzelini yapmak için daha çok çalışacaklarını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Kocaeli, bizim ortak hayat alanımız, sevdamız, geçmişimiz ve geleceğimizdir. İşte bunun için kentimize her anlamda hizmet ediyoruz. İrade, erdem ve cesaretle halkımızla istiklale ve istikbale yürüyoruz” dedi.

Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü’nün de Başkan Karaosmanoğlu’na eşlik ettiği tramvay aracındaki seyahatte, her yaştan vatandaşlarla yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, “Bu hizmetler sizin eserinizdir “diyerek, “Tarih önünde ecdadımızın huzurunda Allah’a and olsun ki davamızı 2023’e, 2053’e, 2071’e taşımak için halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. İşte bunu da hizmetlerimizle ve bizlere her daim destek veren milletimizle birlikte başaracağız. Ülkemiz terörle mücadelesini ülke sınırları dışında verirken bizler de kentimizin gelişim sürecine büyük katkı sunmak için siyasi kadrolarımız başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle yoğun biçimde çalışıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra otogar esnafının ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tirkiye’nin ileriye gitmesi eserler ürettiklerini belirterek, “Siyasetimiz ve bu erdemli yürüyüşümüz her daim milletimizden yana olmuştur. Eserlerimiz kardeşliğimize, dayanışmamıza ve paylaşmamıza katkı sunmaktadır. Halkımızın kaliteli yaşam sürebilmesi için tramvay, metro, yollar, köprüler, parklar ve sayısız hizmeti ortaya koyuyoruz. Sosyal devlet ve sosyal belediye olarak da kimsesizlerin kimsesi olmak için de çalışıyoruz. Mazlumların yanında olmayan dünya düzenin karşısında duruyor, zalimlere karşı dik bir duruş sergiliyoruz. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin şahlanması ve yeniden yükselişi için el birliğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA