AK Parti Kars Milletvekili Adayı Kılıç'tan AA'ya Ziyaret

AK Parti Kars milletvekili adayı Yunus Kılıç, Anadolu Ajansı Kars Bürosunu ziyaret etti.

Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, halka AK Parti'nin 16 yılda ülkenin refah seviyesini yükselttiğini söyledi.

Meclis'te daha önce 24. dönem Kars milletvekili olarak görev yaptığını hatırlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Kars, sınırı bekleyen bir şehir, üzeri örtülmüş halen sorun olduğunun bile farkında bir sürü problemi var. Bunların çözülme vaktidir diyoruz, vakit Türkiye vaktidir diyoruz, vakit Kars vaktidir. Kars'ta şehrin dışına çıktığınız zaman her taraf şantiye, devasa barajlar var, devasa sulama alanları var, yollar var, demiryolları var, hayvancılıkla alakalı önemli tesisler var, organize sanayi bölgesi yapıyoruz, hayvan pazarları yapıyoruz, şeker fabrikasının şeker pancarı ekim alanlarını artırıyoruz."

Kılıç, Kars'ta birçok projenin yapıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Yeni bir hayvan pazarının yapılması heyecanımız var. Hızlı trenin Ankara'dan Kars'a gelmesiyle alakalı bir heyecanımız var. Ulaştırma Bakanımızın işin başında olmasından duyduğumuz memnuniyet ve heyecan var. Karslı da bu memnuniyeti sürdürmek istiyor. Yüz yılda bir eline geçmiş bu fırsatı çok iyi anlıyor. Kars'ın insanı zekidir."

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Kılıç, "Kars'ta 382 köy var, yoğun bir çalışmamız var, sabah erken saatlerde başlayıp gece yarılarına kadar süren bir seçim çalışması yapıyoruz; ama bundan şikayetçi değiliz çünkü insanımıza dokundukça, ülkemizin, Kars'ın önceliklerini onlara anlattıkça, çok daha duygularının bakışlarının ilgilerinin ve karşılıklarının farklı olduğunu görüyoruz." dedi.

Kılıç, mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını götürmeye, 24 Haziran'da yapmak istedikleri değişikliği anlatmaya ve destek istemeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Milletvekili adayı Kılıç'a, ziyaretinde AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Emin Haliloğlu eşlik etti.

Kaynak: AA