Erzurum'da Gönüllüler 6 Okulu Boyadı

Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi Horasan Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Kulübüne üye öğrenciler, Benim Gülen Boyalı Yüzüm Projesi kapsamında 6 okulda boya ve tadilat yaptı.

Atatürk Üniversitesi Horasan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Kulübü Başkanı Vahdet Alaeddinoğlu öncülüğünde gönüllülerden oluşan ekip, kentteki bir şirketten de destek alarak Horasan ilçesi Yaylacık Mahallesi'ndeki ilk ve ortaokulların iç, dış boyası ile sınıfların tadilatını yaptı.

Alaeddinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projeyi kırsaldaki okulların ihtiyaçlarını gidermek için hazırladıklarını ve 6 okulun boya ile tadilatını yaptıklarını söyledi.

Okulların boya masrafını karşılayan Soner Ardahanlı'ya teşekkür eden Alaeddinoğlu, gelecek yıl 4 okulun daha boyasını yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerin ve çocukların heyecanlarına ortak olmak mutluluk verici bir olay. Bu bir kar topu etkisi olacak projedir. Bir, iki okulla başladığımız bu çarpan etkisi 6 okula ulaşmamızı sağladı. Başkaları da 6 okul daha boyar ise bu sayı katlanarak çoğalıp giden bir etkiye sahip olacak."

Kaynak: AA