Vali Elban, Orucunu Diyadin'de Açtı

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Diyadin ilçesi ziyaretinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Diyadin ilçesi ziyaretinde ilk olarak Satıcılar köyünü ziyaret eden Vali Elban, Diyadin Kaymakamı Olgun Öner ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet edip, sorunlarını dinleyen Elban, ardından Diyadin Kaymakamlığının düzenlediği iftar programına katıldı.

Programda konuşan Elban, Diyadinli vatandaşlarla iftar açmak ve onlarla beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ramazan ayının birçok güzelliğin yaşandığı bir ay olduğunu belirten Elban, "Beraber aynı zamanda tatlı telaşların olduğu aylardan bir ay. Dolayısıyla bu tatlı telaş içerisinde fırsat bulup, il merkezinden çıkıp ilçelerimizde kardeşlerimizle bir araya gelmek istiyoruz. Sizlerle bu akşam bu iftar sofrasını paylaşmak nasip oldu. Bu vesile ile hepinize yaklaşan Ramazan Bayramının huzur, sağlık ve iyi günler getirmesini dileyerek şimdiden tebrik ediyorum. Tutmuş olduğumuz oruç inşallah kabul ve makbul olur. Allah ağzımızın tadını ve huzurunu bozmasın bu sofrada beraber olduğumuz gibi her zaman her ortamda beraber olalım." diye konuştu.

İftar sonrası ilçe merkezine geçen Vali Elban, vatandaşlarla bir araya gelip çay eşliğinde sohbet etti.

Kaynak: AA