Lapseki Devlet Hastanesinin Resmi Açılışı Yapıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: ' 7 bin metrekare alandaki bu güzel mekanın 7 poliklinik, 1 doğumevi ve 1 ameliyathanesiyle bu şehre hizmet etmesi en büyük gururumuz'.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştirdi.

Turan, hastanenin resmi açılış töreninde yaptığı konuşmada, daha çok çalışıp ve üretip milletin hayat standartlarını düzeltmek için gece gündüz mesai yapacaklarını söyledi.

Lapseki'de modern bir hastane açtıklarını belirten Turan, bunun gururunu yaşadıklarını anlattı.

Bu imkanlardan ilçe hakkının en iyi şekilde yararlanacağını vurgulayan Turan, şöyle konuştu:

"Bizim ilçemiz 10 bin nüfuslu bir yer. Küçük bir ilçe. Küçük bir ilçe olmasına rağmen bu gördüğünüz binada ameliyathane var. Hastaneyi geçtim. Önceden bizim hastamız Bursa'ya giderdi, İzmir’e giderdi, en ufak bir ameliyat için, ufak bir tedavi için çevre illere giderdik. Ama şimdi hem Çanakkale merkezimizin 500 yataklı büyük hastanesi ki Bursa ve İzmir'in neredeyse bütün imkanı var. Lapsekimiz 10 bin nüfuslu bir yer. Bu gördüğümüz hastane 32 yatak olmakla beraber altyapısıyla bütün doktorlarımızın, hemşirelerimizin rahat rahat görevlerini yapacağı hale geldi. 7 bin metrekare alanındaki bu güzel mekanın 7 poliklinik, 1 doğumevi ve 1 ameliyathanesiyle bu şehre hizmet etmesi en büyük gururumuz."
Kaynak: AA