Gebze'de İftar Sofrası Yenikent Mahallesi'nde Kuruldu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği etkinlikleri, Yenikent Mahallesi’nde devam etti.

Gebze'de İftar Sofrası Yenikent Mahallesi'nde Kuruldu
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar etkinliği, Yenikent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları bir araya getirdi. Aynı sofra etrafında bir araya gelen mahalle sakinleri, iftarlarını hep birlikte açtı. Binlerce mahalle sakinin aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker, mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı.

İftar programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bir kez daha bu güzel ailemizle birlikte iftar açıyoruz. Bu gün burada ailemizle birlikte dostluk soframızda, kardeşlik soframızda bir aradayız. Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programında çocuklar unutulmadı. Özel oyunların sergilendiği etkinlikte çocukara hediyeler verildi.

Kaynak: İHA