Başkan Türel Antalya Dostlarıyla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Önemli olan Antalya'da yaşamak değil, Antalya'yı yaşamak." ifadesini kullandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türel, Geçmişten Bugüne Antalya Dostları Grubu'ndan, Filiz Cesur ve Bülent Kantarcılar tarafından bir otelde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kente iz bırakan isimlerin yer aldığı video gösterimini izlerken duygusal anlar yaşayan Türel, programdaki konuşmasında, birlik beraberlik içerisinde Antalya'nın çok daha iyi noktalara getirilebileceğinin altını çizdi.

- "Önceliğimiz, Antalya'nın kazanması"

Konuşmasında "Önemli olan Antalya'da yaşamak değil, Antalya'yı yaşamak." diyen Türel, şöyle devam etti:

"Bizler, Antalya'yı yaşayan insanlarız. Hep şunu söyledim, önce yeter ki Antalya kazansın. Antalya kazanacaksa ve onun bir siyasi faturası varsa, ben dünden ödemeye razıyım. Antalya'mıza hep birlikte sahip çıkalım. Antalya'mızı günlük kısır çekişmelerin içerisine mevzu etmeyelim. Bir olalım, birlik olalım. Hepimiz, Antalya'nın kazanması sağlamak için gece gündüz çalışalım. Aranızdan çıkmış bir kardeşiniz olarak bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Elbette hatalarımız olacaktır. Önceliğimizin Antalya'mızın kazanmasını sağlamak olduğunu hiçbir zaman ihmal etmeyelim."

Cesur ile Kantarcılar, daha sonra hizmetlerinden dolayı Türel'e plaket verdi.

Programa, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Hasan Subaşı da katıldı.

Kaynak: AA