Alo Evlat Büyükleri İftarda Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan ayı münasebetiyle Alo Evlat ekibi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyükleri iftar sofrasında ağırladı.

Alo Evlat Büyükleri İftarda Buluştu
Başkan Üzülmez’in ödüllü projelerinden biri olan ülke genelinde örnek alınan Alo Evlat ekibi tarafından 7/24 hizmet verilen Kartepeli büyükler Başkan Üzülmez’in misafirleri oldular. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Kartepe İlçe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir ve davetliler katıldı.

Evlerinden teker teker alınarak iftar sofrasında bir araya gelen Kartepeli büyükler, hasret giderirken, Başkan Üzülmez’e teşekkür etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iftar öncesinde Alo Evlat ekibi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyüklerin hepsiyle yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinledi. Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olan Kartepeli büyükler Başkan Üzülmez’e hediyeler verdiler. Başkan Üzülmez’de Kartepeli büyüklere özel işlemeli bastonlar hediye etti.

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Alo Evlat ekibi tarafından Kartepeli büyüklerimize 7/24 hizmet üretmekteyiz. Yaşayan tarihlerimize sahip çıkarak, gelecek olan genç nesillerimize güzel örnekler sağlanmaktadır. Burada herhangi bir amaç güdülmeden safiyane duygularla hizmet verilmektedir. Kartepeli büyüklerimizden sadece dualarına bizleri de ortak etmelerini dilemekteyiz. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle Kartepeli büyüklerimizi iftar sofrasında ağırladık. Onlara ne yapsak azdır, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA