Safranbolu'da Seçim Güvenliği Ele Alındı

Safranbolu ilçesinde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer başkanlığında, İlçe Halk Kütüphanesinde yapılan toplantıda, seçimlerin güvenle yapılması için alınacak tedbirler ele alındı.

Toplantının açılışında yaptığı konuşmada, seçim öncesi ve sonrası gerekli tüm güvenlik tedbirlerini alarak, seçimlerin ilçe genelinde rahat ve huzurlu bir ortamda tamamlanmasını amaçladıklarını ifade eden Ürkmezer, şunları kaydetti:

"Seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak mülki idare amirleri ile polis ve jandarma teşkilatına düşen önemli görevler bulunuyor. Bununla ilgili çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz. Safranbolu'da çalışmak aynı zamanda sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Safranbolu'daki tüm mülki amirlerimiz bu sorumluluğa haiz insanlar. Bütün mesai arkadaşlarımız Safranbolu'nun öneminin farkında olarak görevlerini ifa ediyorlar."

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emin Oktay Aydoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Cengiz, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: AA