Ladik Belediyesinde Yol Çalışmaları

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Akpınar Mahallesi'nde yürütülen yol yapım çalışmalarını inceledi.

Başkan Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilit parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının Akpınar Mahallesi'nde ara verilmeden devam ettiğini söyledi.

Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, tüm alt ve üstyapı çalışmalarının tam anlamıyla bitmesinden sonra şehrin modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Özbalcı, şunları kaydetti:

"Ladik’te 2017 yılı içinde tüm mahallelerimizde 76 bin metrekare parke taş yol, 15 bin metre bordür döşeme ve Büyükşehir Belediyemiz dışında 8 bin metrekare bitümlü sıcak asfalt yol yaptık. Tespitlerimiz neticesinde toplam 35 bin metrekare daha yapılacak parke taş yolumuz var. İnşallah 2018 yılında tüm mahallelerimizde yolu tamamlanmamış sokak kalmayacak. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşemelerini ilçenin birçok mahalle ve sokağında sürdürüyoruz."

Kaynak: AA