İstanbullu Gelin 49. Yeni Bölüm Fragman (11 Mayıs 2018)

Star Tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm 11 Mayıs 2018 Cuma günü ekranlara gelecek. İşte İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

İstanbullu Gelin 49. Yeni Bölüm Fragman (11 Mayıs 2018)
Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm 11 Mayıs 2018 Cuma günü ekranlara gelecek. İşte İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

İstanbullu Gelin 49. Yeni Bölüm Fragmanı



Faruk'a ulaşamayan Boran'lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem'den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk'un cüzdanına ulaşırlar. 

Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk'u bulmaya çalışır. Esma ise Akif'ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya'nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur.

Süreyya'dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?

Yayın Günü: 11 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

İstanbullu Gelin 49. Yeni Bölüm Fragman (11 Mayıs 2018)