Haber Ve Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinin katıldığı İletişim Fakültesi Genç İfade (İFGİ) Haber ve Fotoğraf Yarışmasında, dereceye girenlere ödülleri verildi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, iletişim ve sosyal medyanın önemine vurgu yaptı.

Güney, "Eğitim gören öğrencilere de büyük iş düşüyor. Ödül alan öğrencilerimizi ve emeği geçen eğitimcilerimizi kutluyorum. Bu gibi törenlerin ve yarışmaların oldukça faydalı olacağını düşünüyorum." dedi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan Genç İfade Gazetesi'nde görev alan ve özel haber dalında birincilik ödülüne layık görülen 2. sınıf gazetecilik bölümü öğrencisi Açelya Kaynar ise hazırladıkları haberde hocalarının payının büyük olduğunu ifade ederek, "Bize bu imkanı sağlayan değerli eğitimcilerimize ve jüri üyelerine teşekkür ederim. Bu etkinliğin geleneksel hale gelmesinden dolayı ayrıca mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

Öğrenciler, bu sene üçüncüsü düzenlenen İFGİ'de 5 farklı kategoride ödül aldı. Mustafa Kemal Güneşdoğdu özel ödülü ise jandarma personeli olarak görev yapan ve aynı zamanda İletişim Fakültesinde öğrenci olan Mehmet Rüştüoğlu'na verildi.

Törene Kaymakam Güney'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, Basın Enformasyon İl Müdürü Volkan Tokbaş, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA