Edremit'e 1 Milyon Liralık Spor Projesi

Van'ın Edremit ilçesinde, gençleri spora kazandırmak amacıyla 5 yeni semt sahası için sözleşme imzalandı.

Van'ın Edremit ilçesinde, gençlerin spora kazandırılmasını sağlamak amacıyla 5 yeni semt sahası yapılacak.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Edremit Belediyesi, alt ve üst yapı projelerinin yanı sıra ilçedeki sosyal yaşamı geliştirecek çalışmaları da hayata geçiriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçeye 1 milyon liralık projeyle yapılacak 5 semt sahası sayesinde gençlerin daha rahat ortamlarda spor yaparak eğlenceli zaman geçirmeleri sağlanacak.

Bu kapsamda Ankara'da temaslarda bulunan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, ilçeye kazandırılacak 5 semt sahası için sözleşme imzaladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çiçekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyareti sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan 5 semt sahasının yapımı için söz aldıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bakanımızdan sözünü aldığımız 1 milyon liralık yatırım desteğiyle ilçemize 5 semt sahası yapacağız. Yapacağımız semt sahalarının da sözleşmesini Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve Kasapoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun."
Kaynak: AA