Dilovası'nda 'Halk Günleri' Aralıksız Sürüyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın halkın sorun ve isteklerini birebir dinlediği halkla buluşma günleri devam ediyor.

Dilovası'nda 'Halk Günleri' Aralıksız Sürüyor
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Toltar, “İnşallah bu yaptığımız toplantılarla sizlerin sorunlarına, dertlerine çare oluruz. Allah’ın izni ile ilçemizde herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri, ben ve müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Amacımız halkın sorunlarını çözmek. Çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Sorunu ve isteği farklı kurumlarda olan arkadaşların sorun ve isteklerini de zaman içerisinde çözme noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Toltar, konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat vererek çözüm bulunmasını istedi.
Kaynak: İHA