Biga Ticaret Borsası Anaokulu Yaptıracak

Biga Ticaret Borsası tarafından anaokulu yaptırılacak.

Okulun yapımı için ilçedeki bir otelde Kaymakam Mustafa Can, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'ın katılımıyla protokol imzalandı.

Kaymakam Can, burada yaptığı konuşmada, Hamdibey Mahallesinde ihtiyaç olan ana okulunun yapılması noktasında Biga Ticaret Borsasının bir talepleri olduğunu söyledi.

Hayırseverliklerinden dolayı Okyay ve meclis üyelerine teşekkür eden Can, "Hamdibey Mahallesinde yer sıkıntımız vardı, bu noktada Belediye Başkanımız mevcut bir parkı okul yapımı için tahsis edebileceklerini söyledi. Katkısı ve emeği çok büyük. İnşallah 2018-2019 eğitim döneminde 3-6 yaş çocuklarımızın burada eğitimini sağlayacağız." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan da Biga'nın eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirterek, okulların kapanması ile Fatih İlkokulunu yıkıp yeni bir okulun inşaat sürecini başlatacaklarını, ardından da Cumhuriyet Ortaokulu ve Ortur bölgesine bir okul yapımını gündeme aldıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından ana okulu için hazırlanan protokol imzalandı.

Kaynak: AA