Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ Aday Hakem Kursu sınavı Çorlu'da yapıldı.

Çorlu Belediyesi Konferans Salonu'nda Türkiye Satranç Federasyonu Merkez Hakem Kurulu As Başkanı Ahmet Uçtu tarafından verilen iki günlük eğitimin ardından düzenlenen sınavda 23 kursiyer ter döktü.

Gerçekleştirilen Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ Aday Hakem Kursu eğitim ve sınavının ardından başarılı olan kursiyerler müsabakalarda görev almaya hak kazandı.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Çorlu Belediyesi olarak bundan sonra da sportif ve sosyal projelerin içerisinde olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

- Kaldırım işgaline çözüm

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Enis Sülün Caddesi ve Rahmi Özcan Bulvarı'nda yayaların tretuvarları daha rahat kullanması amacıyla çalışma yürütüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bu uygulamayla kaldırımların tüm vatandaşlar tarafından rahatça kullanımını hedeflediğini belirtti.

Şehrin yaz aylarında "nüfus patlaması" yaşadığını ve kendilerinin hem yaya, hem de araç trafiğini düzenlemek zorunda olduklarını ifade eden Uyan, ''Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce belirlenen bölgelere kırılmaz trafik babaları monte edilmeye başlandı. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla ilçemizde trafik akışında ve yayaların yaşayabileceği sorunlara karşı belirlenen bölgelerde önlemler alıyoruz." açıklamasında bulundu.

- Birim müdürleri Başkan Sarıkurt'u ziyaret etti

Çorlu Belediyesi birim müdürleri, başkanlığa seçilen Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti.

Birim müdürleri, ziyarette yürüttükleri çalışmalarla ilgili Sarıkurt'a bilgi verdi.

Müdürlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sarıkurt, ''Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Çorlu Belediyesi kurumsal bir hal almıştır. Herkes aynı performansıyla ve aynı heyecanıyla hizmet etmeye devem edecektir. Hepinize başarılar diliyorum.'' dedi.

Kaynak: AA