Hakan Şükür'ün Türkiye'den konuştuğu televizyoncu kim?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Hakan Şükür'ün New York Times’a verdiği röportajda bir detay dikkat çekti.

Hakan Şükür'ün Türkiye'den konuştuğu televizyoncu kim?
Hakan Şükür'ün Türkiye'den konuştuğu televizyoncu kim?
San Francisco kentine yerleşen firari Hakan Şükür'ün 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) birçok üst düzey üyesi gibi lüks hayatı dikkat çekmişti. Şükür'ün kentin pahalı merkezlerinden Palo Alto'da açtığı yeni kaferestoranı FETÖ üyesi isimlerin de uğrak yeri haline gelmeye başlamıştı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Hakan Şükür bu kez de New York Times'a verdiği röportajla dikkat çekti. Röportajdaki bir ayrıntı ise kafalarda soru işareti bıraktı. Şükür, röportajda Türkiye'den bir televizyoncu ile görüştüğünü iddia etti.

Röportajın o bölümü şöyle:

Şükür son zamanlarda bir arkadaş, bir Türk televizyon kişiliği ile bir konuşma yaptığını ve Türkiye'de ne kadar kötü şeyler olduğuna karar verdiğini söyledi. Ardından arkadaşının bir Türk gazetesine verdiği hükümeti öven röportajı gördü.

“Henüz önceki gece onunla konuştum,” dedi Şükür. Arkadaşı “Başka ne diyebiliriz ki?' demiş. Ve hatta “Sessiz kalırsan belki geri dönebilirsin ve sana hiçbir şey yapmayacaklar” demiş

Bu mümkün değil diyor Şükür

Röportajın tamamı için tıklayınız