Bu Kez 'Anneler' İçin Deklanşöre Bastılar

Edirne Belediyesi ve Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği (EFSED) işbirliğinde, fotoğraf sanatçıları ’Anneler Günü’ne özel fotoğraf sergisi hazırladı. Fotoğraf sanatçıları, deklanşörlerine basarak en özel anne ve çocuk fotoğraflarını görüntülediği sergi, Anneler Günü’nde gösterime açılacak.

Bu Kez 'Anneler' İçin Deklanşöre Bastılar
Edirne Belediyesi ve Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği (EFSED) işbirliğinde, ’Anneler Günü’ne özel fotoğraf sergisi açılıyor. ’Benim annem bir melek’ isimli fotoğraf sergisi, 13 Mayıs Pazar günü saat 13.00’da Şehit Yüzbaşı Kenan Efendi Heykeli önü eski cami karşısında sanatseverlerle buluşacak.

Edirne Fotoğraf Sevdalılar Derneği Başkanı Enver Aydın, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm insanlığın olmazsa olmazı bizim her şeyimiz ve baş tacımız olan annelerimizi, böyle özel bir fotoğraf sergisi ile sanatseverlerle buluşturmamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a öncelikle teşekkür ediyoruz. Edirne’den ve dahi Türkiye’nin birçok şehrinden ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden derneğimizin çatısı altında bulunan kıymetli fotoğraf sanatçılarımız, bu kez deklanşörlerine anneler için bastılar. Sergi ismimiz de hepimizin yüreğindeki melekler olan anneler. Tüm fotoğraf sevdalılarını ve sanatseverleri ’Benim annem bir melek’ isimli fotoğraf sergimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA