'AA'nın Muhabir Kitabı, Herkesin Başucunda Olması Gerekiyor'

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan: 'AA'nın Muhabir kitabı herkesin başucunda olması gerekiyor. Kriz yönetimi için önem arz ediyor, çok bilgilendirici' 'Bu kitabı hemen derse koyalım, ne gerekiyorsa yapalım, öğrencilerimiz yararlansın'

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan, Anadolu Ajansının Muhabir kitabının herkesin başucunda olması gerektiğini belirterek, "Kriz yönetimi için önem arz ediyor, çok bilgilendirici." dedi.

AA Antalya Bölge Müdürü Murat Eğilmez, Prof. Dr. Ayhan'a yaptığı ziyarette, AA'nın "Muhabir" kitabını hediye etti. Öğretim üyeleriyle kitabı bir süre inceleyen Ayhan, keyifle okunabilecek bir kitap olduğunu, gazetecilikteki son trendlerin eserde yer aldığını vurguladı.

Kitapta kısa kısa notların dikkat çekici olduğuna işaret eden Ayhan, "AA'nın Muhabir kitabı herkesin başucunda olması gerekiyor. Kriz yönetimi için önem arz ediyor, çok bilgilendirici. Güzel bir emek var, emeği geçenleri kutluyorum. Öğrencilerimize bunu okutturmamız gerekiyor. Çok değerli bir çalışma." diye konuştu.

Kitapta, mesleki deneyimlerin harmanlanarak teorikle pratiğin birleştirildiğini belirten Ayhan, iletişim fakültesi öğrencileri için önemli bir kaynak olacağını söyledi.

AA'nın önemli bir çalışma yaptığını anlatan Ayhan, "Biz işin mutfağını bilmiyoruz. Sahaya çıkan, fotoğrafı çeken yaşadıklarını, deneyimlerini anlatan insanlar çok değerli. AA sektör olarak akademiye ciddi katkısı var. Anadolu Ajansı ile akademi arasındaki işbirliğinin artmasını temenni ediyoruz. Tecrübe hakikaten çok önemli. Bu kitabı hemen derse koyalım, ne gerekiyorsa yapalım, öğrencilerimiz yararlansın." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA