Tütüncü, Minik Öğrencilerin Mutluluğunu Paylaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin mezuniyet törenine katıldı.

Tütüncü, Minik Öğrencilerin Mutluluğunu Paylaştı
Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim ve öğretim gören minik öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadılar. Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Özgürlük Şubesinin 31 öğrencisinin diploma aldığı tören Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Minik öğrencilerin mezuniyet törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, veliler ve öğrenciler katıldı.



“Güzel bir aile olduk”

Minik öğrencilerin mezuniyet töreninde Hakan Tütüncü, geçen yıl aynı salonda kızı Zeynep Tütüncü’nün mezuniyet töreninin olduğunu ve kendisinin duygu dolu anlar yaşadığını söyledi.

Bu anın hem çocuklar, hem de veliler için çok önemli olduğunu belirten Tütüncü, “Sizin şu an hissettiğiniz duyguyu geçen yıl ben de hissetmiştim. Göz yaşlarıma hakim olamamıştım. Çoğu zaman biz içimize ağlarız, ama geçen sene dışa ağlamıştık. Evlatlarından daha tatlı olan torunlarının mutluluğunu paylaşan büyükanneler büyükbabaların da böyle ortamlarda mutluluğuna tanık oluyoruz. Amacımız güzel bir aile olmaktı. Okul aile birlikleriyle bu şuuru güçlendirdik. Hepinize teşekkürler” diye konuştu.



Gelecek kuşaklar için

Kepezliler için yenilikleri ortaya koymaya devam edeceklerini belirten Başkan Tütüncü, kocaman kreşler zinciri hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özgürlük Mahallesi kreşini büyüttüklerini ve yakında Ahatlı Mahallesi şubesinin açılışını yapacaklarını belirten Tütüncü, kendilerinin hayatta olma sebebinin kendilerinden sonraki kuşaklar olduğunu vurguladı. Velilere çocuklarıyla çok daha güzel günler görmelerini dileyen Tütüncü, “Onların kocaman insanlar olup ülkelerine, milletine faydalı olduklarını görürsünüz. Onlar da geriye baktıklarında sizinle gurur duysunlar. Bu mutluluk tablosunun bir yerinde küçük bir dokunuşumuz olursa, biz de kendimizi çok mutlu hissederiz” dedi.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler, rengarenk kıyafetleri ile birbirinden güzel gösteriler sergilediler. Gösterilerin ardından Başkan Tütüncü, öğrencilere diploma, yıl boyunca emeği geçen kreş öğretmenlerine de teşekkür plaketi takdim etti. Törenin ardından, mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler keplerini havaya fırlattılar.
Kaynak: İHA