Şehit Ailelerine Ziyaret

Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ve Belediye Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçede ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ettiklerini bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe protokolü ile Alaplı'da yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulunduklarını belirtti.

Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirten Tekin, şunları kaydetti:

"Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz."

Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı Şube Başkanı Muhammer Özdemir'in de katıldığı bildirildi.

Kaynak: AA